Tratamente Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare


Vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pentru orice tipuri de spații (întreprinderi, birouri, magazine, restaurante, hoteluri, unități sanitare și alte instituții publice precum și case sau apartamente aparținând persoanelor fizice), efectuate de personal calificat, iar substanțele folosite în tratamente sunt avizate de Direcția de Sănătate Publică și Ministerul Sănătăţii.

Dezinsecția reprezintă totalitatea metodelor și mijloacelor de combatere a dăunătorilor (artropode și insecte) prin metode chimice, fizice, biologice sau mecanice.

Dezinsecția vine în completarea operațiunilor de curățenie și dezinsecție pentru prevenirea sau combaterea bolilor transmise de insecte, făcând parte din complexul de măsuri de igienizare a mediului înconjurător.

Lucrările de dezinsecție se realizează cu o frecvență reglementată de prevederile legale în vigoare, și anume ori de câte ori este nevoie dar nu mai rar de o dată la trei luni.

Dezinfecţia este acţiunea de distrugere a agenţilor patogeni, viruşi şi microorganisme vegetale sau animale, din mediul înconjurător pentru a evita contaminarea sau îmbolnăvirea, atât a oamenilor cât şi a animalelor şi păsărilor domestice.

Dezinsecția se realizează prin pulberizare, cu ajutorul pompelor de joasă presiune.

Lucrările de dezinfecție se realizează cu o frecvență reglementată de prevederile legale în vigoare, și ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la trei luni.

Deratizarea reprezintă procedeul de combatere a rozătoarelor. Deratizarea vine în completarea celorlalte operațiuni de curățenie și dezinfecție pentru prevenirea și combaterea bolilor transmise de rozătoare către om sau animale de companie.

Lucrările de deratizare se realizează cu o frecvență reglementată de prevederile legale în vigoare, și ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la șase luni.